Bijeenkomsten

Doe mee en denk mee. Uw mening is belangrijk! 

Inwoners, bedrijven, mede-overheden en maatschappelijke organisaties, iedereen krijgt de ruimte om te reageren op het project, om oplossingen aan te dragen en zijn of haar belang in te brengen. Want met inspraak en lokale kennis kunnen betere plannen worden gemaakt.

Tijdens de online informatiebijeenkomsten stellen we u graag in de gelegenheid om vragen te stellen, reacties te plaatsen en in gesprek te gaan. Tijdens de ontwerpateliers (meedenksessies) worden direct aanwonenden en belanghebbenden uitgenodigd om in gesprek te gaan over het ontwerp van de stationsomgeving.

Online bijeenkomsten

We organiseren opnieuw online informatiebijeenkomsten om u op de hoogte te houden welke stappen zijn gezet en waar we staan in het project. U kunt tijdens de informatiebijeenkomsten vragen stellen, reacties geven en in gesprek met medewerkers van de provincie, ProRail en de gemeenten Montferland of Doetinchem.

Aan de hand van thema’s en interactieve overzichtskaarten krijgt u inzicht in de ontvangen inspraakreacties en lichten we onze voorlopige antwoorden op de inspraakreacties toe. Verder gaan we in op de situaties bij overwegen, de stationsomgevingen van Wehl en Doetinchem de Huet en geven we een doorkijk naar eind 2021 en verder.

De online informatiebijeenkomsten verlopen via Microsoft Teams. Deelnemen kan vanaf ieder apparaat met en zonder account. Deelnemers worden tot uiterlijk 19.15 uur toegelaten. Voor deelname klikt u op de gewenste bijeenkomst hieronder.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel is het verstandig als u vooraf goed leest hoe u eenvoudig Microsoft Teams kunt gebruiken. Op de website van Microsoft vindt u meer informatie.

Een informatiebijeenkomst gemist?

Op 16 en 18 november 2020 waren er 2 online informatiebijeenkomsten voor RegioExpres, met de nadruk op regio Montferland en op regio Doetinchem.
We gaven informatie over de stappen die zijn gezet, de inhoud en aanpak van de verkenning en het vervolgproces. Kijk de bijeenkomsten terug via www.gelderland.nl/regioexpres-montferland en www.gelderland.nl/regioexpres-doetinchem

Informatie

Voor vragen kunt u op werkdagen terecht bij omgevingsmanager Jan van de Wouw van de provincie Gelderland, (026) 359 8491 of per e-mail j.vande.wouw@gelderland.nl.