Bijeenkomsten

Doe mee en denk mee. Uw mening is belangrijk! 

Inwoners, bedrijven, mede-overheden en maatschappelijke organisaties, iedereen krijgt de ruimte om te reageren op het project, om oplossingen aan te dragen en zijn of haar belang in te brengen. Want met inspraak en lokale kennis kunnen we betere plannen maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en activiteiten voor participatie? Dit leest u in het participatieplan (PDF 540kB)

We gaan graag in gesprek met u om te horen wat uw ideeën en oplossingen zijn, maar ook uw zorgen en aandachtspunten. Daarvoor organiseren we informatiebijeenkomsten, is er de PraatMee omgeving en is er een omgevingsmanager speciaal voor RegioExpres. 

Bijeenkomsten 2021

We organiseren informatiebijeenkomsten om u op de hoogte te houden welke stappen zijn gezet en waar we staan in het project. U kunt tijdens de informatiebijeenkomsten vragen stellen, reacties geven en in gesprek met medewerkers van de provincie, ProRail en de gemeenten Montferland of Doetinchem. We verwachten in het najaar opnieuw informatiebijeenkomsten te organiseren. Op dit moment zijn de data nog niet bekend.

PraatMee

In de PraatMee omgeving staan thema’s en interactieve overzichtskaarten. Daarmee krijgt u inzicht in de ontvangen inspraakreacties. We benadrukken dat het project pas in de Verkenningsfase is. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de schetsontwerpen. Tot eind maart 2021 kon iedereen een reactie plaatsen. Bent u benieuwd naar de thema’s van de reacties? Kijk dan de online omgeving PraatMee.  

Eerdere informatiebijeenkomsten

Heeft u eerdere informatiebijeenkomsten gemist? Geen probleem. U kunt opnames van bijeenkomsten via livestream terugkijken. Wegens privacy maken wij geen opnames van bijeenkomsten via Microsoft Teams en publiceren wij daarom een presentatie, samenvatting of nieuwsbericht.

Kijk de online informatiebijeenkomsten 16 november en online informatiebijeenkomsten 18 november 2020 terug.

Bekijk hier de presentaties van de online informatiebijeenkomsten van 8 maart 2021 (Wehl)(PDF 6,3 MB), 10 maart 2021 (Montferland) (PDF 1,2 MB) en 15 maart 2021 (Doetinchem De Huet) (PDF 730 kB).

Informatie

Voor vragen over de RegioExpres kunt u op werkdagen terecht bij omgevingsmanager Jan van de Wouw van de provincie Gelderland, (026) 359 8491 of per e-mail j.vande.wouw@gelderland.nl.