Bijeenkomsten

Doe mee en denk mee. Uw mening is belangrijk! 

Inwoners, bedrijven, mede-overheden en maatschappelijke organisaties, iedereen krijgt de ruimte om te reageren op het project, om oplossingen aan te dragen en zijn of haar belang in te brengen. Want met inspraak en lokale kennis kunnen we betere plannen maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en activiteiten voor participatie? Dit leest u in het participatieplan (PDF 540kB)

Bijeenkomsten 2021

We organiseren informatiebijeenkomsten om u op de hoogte te houden welke stappen zijn gezet en waar we staan in het project. U kunt tijdens de informatiebijeenkomsten vragen stellen, reacties geven en in gesprek met medewerkers van de provincie, ProRail en de gemeenten Montferland of Doetinchem.

Op dit moment staan er nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland.

Praat u mee?

We horen graag van u uw ideeën, belangen of aandachtspunten. Aan de hand van thema’s en interactieve overzichtskaarten krijgt u inzicht in de ontvangen inspraakreacties en lichten we onze voorlopige antwoorden op de inspraakreacties toe. U kunt tot 31 maart 2021 uw reactie plaatsen in de online omgeving PraatMee. We benadrukken dat het project pas in de verkenningsfase is en dat u geen rechten kunt ontlenen aan de schetsontwerpen.

Een informatiebijeenkomst gemist?

U kunt opnames van bijeenkomsten via livestream terugkijken. Wegens privacy maken wij geen opnames van bijeenkomsten via Microsoft Teams en publiceren wij een presentatie, samenvatting of nieuwsbericht.

Kijk de online informatiebijeenkomsten van 16 en 18 november 2020 terug via: 

De presentaties van de online informatiebijeenkomsten van 8, 10 en 15 maart:

Informatie

Voor vragen kunt u op werkdagen terecht bij omgevingsmanager Jan van de Wouw van de provincie Gelderland, (026) 359 8491 of per e-mail j.vande.wouw@gelderland.nl.